OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Internet 1 (E-communicatie, internet en online diensten)

In deze cursus verken je veilig en efficiënt het internet.  Je maakt kennis met de belangrijkste internetvaardigheden, zoals surfen, e-mailen, chatten en zoeken op het internet.

De klemtoon ligt vooral op surfen en mailen. Je leert op een vlotte manier informatie en afbeeldingen opzoeken aan de hand van praktijkgerichte oefeningen, zoals de uurregeling van het openbaar vervoer zoeken en een routebeschrijving vinden.

Je maakt contacten aan en leert het abc van het mailen, gaande van het sturen van een gewone mail tot een mail met bijlagen.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Internet 1 waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 23

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Internet 1 (E-communicatie, internet en online diensten) is geen voorkennis vereist.