OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Inventor 2 (Complexe 3D-ontwerpen)

In de laatste module leer je:

  • van 3D-onderdelen een 2D-tekening maken,
  • bibliotheken met variabele 3D-onderdelen maken,
  • met de frame generator werken,
  • met de tube & pipe generator werken,
  • met de sheetmetal generator werken,
  • 3D-samenstellingen automatiseren.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Inventor 2 waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Verplicht lesmateriaal: € 18

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Inventor 2 heb je het deelcertificaat van de modules Aan de slag met ICT, E-communicatie, internet en online diensten, Start to create en Inventor 1 (Eenvoudige 3D-ontwerpen) nodig. We raden je ook aan om eerst de deelcertificaten van de modules AutoCAD 1 (Eenvoudige creatieve tekeningen) en AutoCAD 2 (Complexe creatieve tekeningen) te behalen. Als je slaagt voor een vrijstellingsproef, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.