OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Italiaans koken

In deze module nemen we je mee naar de verschillende landstreken in Italië. We werken met verse, typische Italiaanse ingrediënten en maken ‘pure’ klassiekers die bij ons ook bekend zijn, zoals pizza, risotto, verse pasta, vitello tonnato, panna cotta en ossobuco.

Inschrijvingen

 

 

 

 

Prijs

 

Info

 

Voorkennis

 

Vrijstelling inschrijvingsgeld, opleidingscheques en Vlaams opleidingsverlof.

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Per cursus wordt aangegeven of deze wel/niet in aanmerking komt voor opleidingscheques. Voor meer informatie betreffende opleidingscheques verwijzen we je naar de website van de VDAB

Per cursus wordt aangegeven of deze wel/niet in aanmerking komt voor vlaams opleidingsverlof. Op de website van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende de opleidingen die in aanmerking komen voor vlaams opleidingsverlof.