OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

iWork (ICT en administratie: Eenvoudige content aanmaken) kopie

iWork is een softwarepakket ontwikkeld door Apple voor macOS. Het pakket bestaat uit de tekstverwerker Pages, het presentatieprogramma Keynote en het spreadsheetprogramma Numbers.

Ook andere programma’s werken feilloos samen met iWork. Het kan daardoor bestanden openen die gemaakt zijn in Word, Excel en PowerPoint (Microsoft Office). Om bestanden gemakkelijk met anderen te delen, kan iWork ook documenten exporteren in een Microsoft Office-indeling of als pdf-bestand.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten iWork (Eenvoudige content aanmaken) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0 

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 3

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.


 

Voorkennis

Om in te stappen in iWork (Eenvoudige content aanmaken) heb je een certificaat van Start to ICT nodig.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.