OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Jas/mantel

Hedendaagse jassen en modieuze mantels, wie wil ze niet in de kleerkast hebben hangen? In deze module vertrekken we van een eenvoudige jas of mantel die we met verschillende afwerkingstechnieken uitwerken tot een afgewerkt geheel. In deze module leer je vooral werken met zwaardere stoffen die andere afwerkingstechnieken vragen. In overleg met de leerkracht kies je een aantal modellen. Van de moeilijkste afwerkingstechnieken maken we eerst een detailstudie. Op het einde van de lessenreeks heb je er een aantal nieuwe jassen en mantels bij.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Jas/mantel waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 180
Gedeeltelijke vrijstelling: € 36
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Verplicht lesmateriaal: € 7

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag

 

Voorkennis

Voor deze cursus heb je een goede voorkennis van naaien nodig. 
Je hoeft geen vrijstellingsproef af te leggen.

Is Nederlands niet je moedertaal en kan je niet naaien, dan heb je best een deelcertificaat 2.2 Nederlands behaald om te kunnen starten in een naaicursus. Kan je al wat naaien, dan kan je aan de opleiding Naaien beginnen met een deelcertificaat 1.2 Nederlands.

Aan de hand van het structuurschema hieronder kan je nagaan in welke modules je kan instappen zonder voorkennis. Alle modules zonder pijl aan de rechterkant zijn instapvrij. Zie je aan de rechterkant van een module een pijl? Dan moet je eerst de module links ervan volgen.