OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Klassieke fastfoodgerechten

Ben je een echte foodie en hou je van de leuke sfeer op de streetfoodmarkten, dan kan je in deze module zelf alle gerechten bereiden om je eigen tuinfeest een leuke touch te geven. Of wil je zelf starten met een foodtruck? Dan is deze module ook uiterst geschikt voor jou.

We maken een culinaire reis rond de wereld en behandelen elke les een ander thema: van burgers tot taco’s, van falafel tot Spaanse tapas. Kortom, je krijgt een brede basis aan streetfoodgerechten.

 

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Basis koken waarvoor je je online kan inschrijven.

Selecteer je gekozen lesplaats en lesmoment om enkel het meest relevante aanbod te zien.

Via deze link vind je een handleiding die je kan helpen om je online inschrijving tot een goed einde te brengen.
Bij het online inschrijven wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij het verwerken van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: €120
Gedeeltelijke vrijstelling: €24
Volledige vrijstelling: €0

LESMATERIAAL

Verplicht extra lesmateriaal: €140

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.


 

 

 

Voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.

Structuurschema Medewerker fastfood