OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Koude keuken

We breiden onze kookkunst uit met culinaire bereidingen uit de koude keuken. Dit zijn bereidingen die koud klaargemaakt en koud gegeten worden, of die warm bereid worden maar koud gegeten. We oefenen de basishandelingen in en werken ook met minder evidente ingrediënten zoals couscous, rammenas, rijstvermicelli, truffelaardappel, rode biet ... We starten met eenvoudige gerechten zoals pastasalades, asperges en suikerwafeltjes en gaan geleidelijk over naar meer verfijnde bereidingen zoals koud varkenshaasje met gepekelde rammenas, krokante aardappelen met zalmtartaar en salsa van rode biet of crostini met bospaddenstoelen.

Inschrijvingen

 

 

 

 

Prijs

 

Info

 

Voorkennis

 

Vrijstelling inschrijvingsgeld, opleidingscheques en Vlaams opleidingsverlof.

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Deze module kan betaald worden met opleidingscheques. Voor meer informatie betreffende opleidingscheques verwijzen we je naar de website van de VDAB

Voor deze module kan je vlaams opleidingsverlof aanvragen. Op de website van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende de opleidingen die in aanmerking komen voor vlaams opleidingsverlof.