OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

M3: Gecombineerde schakelingen

In deze module komen de samengestelde lichtschakelingen en stopcontacten die worden toegepast in residentiële installaties aan bod. Ook de beveiligingen van deze schakelingen zijn in de module opgenomen.

In deze module leert de cursist zelfstandig en volgens goed vakmanschap een combinatie van klassieke schakelingen, zoals toegepast in een ruimte van een woning, uitwerken en uitvoeren. Daarnaast leert de cursist ook de bijhorende schema's te lezen. Tevens leert hij ook test- en meetgereedschap gebruiken bij in dienst stellen en bij het fout zoeken van gecombineerde schakelingen.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Gecombineerde schakelingen waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht € 38

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Gecombineerde schakelingen heb je een deelcertificaat van Basis Elektriciteit en Basisschakelingen nodig.
Heb je geen deelcertificaat van Basis Elektriciteit en Basisschakelingen?

Aan de hand van een niveautest kan je worden vrijgesteld van Basis Elektriciteit en Basisschakelingen.