OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Mac voor beginners 1 (ICT in een educatieve context: Aan de slag met ICT)

Sta je op het punt om een Mac-computer te kopen of heb je er onlangs een aangeschaft en ben je niet vertrouwd met het besturingssysteem van Mac? Dan is deze initiatiecursus wat je nodig hebt.

In deze module komen alle verschillende aspecten en onderdelen van Mac en het besturingssysteem Mac OS X aan bod. Je leert surfen op het internet, e-mailen, foto's importeren, facetimen, muziek aankopen en downloaden … Na deze module zal je beter, veiliger en gebruiksvriendelijker met je Mac kunnen omgaan.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Mac voor beginners 1 (Aan de slag met ICT) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0 

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 8

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.


 

Voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.