OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Mac voor beginners 2 (ICT in een educatieve context: E-communicatie, internet en online diensten)

Je bent al wat vertrouwd met het besturingssysteem van Mac, maar je wil je basiskennis nog wat uitbreiden? In deze module leer je verder werken in de iCloud en gegevens synchroniseren tussen je Mac, iPad en iPhone. Daarnaast leer je uitnodigingen maken in Agenda, agenda’s delen en samenwerken aan een document.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Mac voor beginners 2 (E-communicatie, internet en online diensten) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0 

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 8

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.


 

Voorkennis

Om in te stappen in Mac voor beginners 2 (E-communicatie, internet en online diensten) is geen voorkennis vereist. We raden je wel aan om eerst het deelcertificaat van de module Mac voor beginners 1 (Aan de slag met ICT) te behalen.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.