OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Mac voor beginners 3 (ICT in een educatieve context: Educatieve content ontwikkelen)

Werken met je Mac lukt al goed, maar er zijn toch nog enkele programma’s die je nog nooit hebt gebruikt? Daarmee ga je in deze module aan de slag.

Je leert welke software je kan gebruiken op je Mac en wat je moet doen als je Mac het laat afweten.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Mac voor beginners 3 (Educatieve content ontwikkelen)  waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0 

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 8

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.


 

Voorkennis

Om in te stappen in Mac voor beginners 3 (Educatieve content ontwikkelen) heb je de deelcertificaten van de modules Mac voor beginners 1 (Aan de slag met ICT) en Mac voor beginners 2 (E-communicatie, internet en online diensten) nodig.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.