OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Mantel

Hedendaagse en modieuze mantels, wie wil ze niet in de kleerkast hebben hangen? In deze module vertrekken we van een eenvoudige mantel die we met verschillende afwerkingstechnieken uitwerken tot een afgewerkt geheel. In deze module leer je vooral werken met zwaardere stoffen die andere afwerkingstechnieken vragen. In overleg met de leerkracht kies je een aantal modellen. Van de moeilijkste afwerkingstechnieken maken we eerst een detailstudie. Op het einde van de lessenreeks heb je er een aantal nieuwe mantel bij.

Inschrijvingen

 

 

Prijs

 

Info

 

Voorkennis

 

Volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Opleidingscheques

Deze module kan niet betaald worden met opleidingscheques. Voor meer informatie betreffende opleidingscheques verwijzen we je naar de website van de VDAB

Educatief verlof

Voor deze module kan je geen educatief verlof aanvragen. Op de website Werk.be van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende de opleidingen die in aanmerking komen voor educatief verlof.