OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Masterclass Beeldbewerking

In deze cursus leer je nog meer gereedschappen uit Photoshop kennen. Je leert eenvoudige videobewerkingen uitvoeren, fantasy make-up op je foto’s aanbrengen, producten als metaal, hout, voedsel retoucheren ... Met de techniek exposure blending ga je de belichting van twee foto’s van eenzelfde scène met elkaar mengen. Je kan achteraf ook light painting toevoegen aan je foto’s. De afgewerkte producten publiceer je in de cloud. Voorzie oefentijd voor individuele foto-opdrachten buiten de lesuren.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Masterclass Beeldbewerking waarvoor je je online kan inschrijven. 

Zijn de inschrijvingen voor deze cursus al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden? Vul het formulier via deze link in. We contacteren je zodra deze cursus opnieuw wordt gepland.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 120
Gedeeltelijke vrijstelling: € 24
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Digitaal cursusmateriaal: € 3

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving. 

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.


 

Info

We hebben wekelijks een contactles waarin je nieuwe leerstof en technieken aangereikt krijgt. Thuis oefen je deze technieken verder in en krijg je via ons leerplatform individuele feedback van je leerkracht.

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Masterclass Beeldbewerking heb je geen voorkennis nodig. Bij voorkeur heb je ook een deelcertificaat van de module Verwerking B.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen. Registreer je via deze link voor de niveautest.

Structuurschema Fotograaf: