OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Masterclass licht- en flitstechnieken (Foto B)

In foto B leerde je de basistheorie en -praktijk over flitsen. Wil je verder aan de slag met flitsers, hulpstukken en diverse lichtbronnen?  Dan is deze module iets voor jou. Je wordt zelfstandig meester over het licht en kan op het einde van de module zowel stillevens als portretten op een professionele manier uitlichten.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Masterclass licht- en flitstechnieken  waarvoor je je online kan inschrijven.

Zijn de inschrijvingen voor deze cursus al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden? Vul het formulier via deze link in. We contacteren je zodra deze cursus opnieuw wordt gepland.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 120
Gedeeltelijke vrijstelling: € 24
Volledige vrijstelling: € 0

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Masterclass licht- en flitstechnieken  is geen voorkennis vereist. We raden je wel aan om eerst het deelcertificaat van de module Foto B te behalen.

Structuurschema Fotograaf: