OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Masterclass video

In deze module bouwen we verder op de basistechnieken die werden aangeleerd in de modules videobewerking basis en videobewerking gevorderden. We voorzien een film via het gebruik van LUT’s en andere technieken van een bepaalde sfeer.

Daarnaast leren we technieken om o.a. actie en voedsel te filmen.


Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Masterclass video waarvoor je je online kan inschrijven. 

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Digitaal lesmateriaal € 3

Bij het online inschrijven wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.
We contacteren je bij het verwerken van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.


 

Voorkennis

Om in te stappen in de module Masterclass video heb je een deelcertificaat van Videobewerking gevorderden nodig.