OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Materie 2 projecten fotograferen

In de module Materie 2 projectfotografie begeleiden we je bij het uitwerken van 4 uiteenlopende projecten: een 19de-eeuws portret, surrealistische architectuur, een samengesteld reclamebeeld en een lightpainting compositie. We koppelen in deze module opname- en beeldverwerking aan elkaar en begeleiden je nog meer individueel door steeds te werken met je eigen beeldmateriaal. Bij elk project nemen we de tijd voor het concretiseren van een concept, het aanpakken van de typische uitdagingen en het zoeken naar de meest gepaste technieken in functie van jouw foto.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Materie 2 projecten fotograferen waarvoor je je online kan inschrijven. 

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 120
Gedeeltelijke vrijstelling: € 24
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Digitaal cursusmateriaal: € 3

Bij het online inschrijven wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.
We contacteren je bij het verwerken van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Materie 2 projecten fotograferen heb je een deelcertificaat van de modules Foto A, Foto B, Fotoanalyse, Verwerking A en Materie 1 objectfotografie nodig.
Heb je geen deelcertificaat van de modules Foto A, Foto B en Verwerking A? 
Aan de hand van een niveautest kan je worden vrijgesteld van de modules Foto A, Foto B en Verwerking A. Registreer je via deze link voor de niveautest.

Er kan geen vrijstellingsproef afgenomen worden van de modules Fotoanalyse en Materie 1 objectfotografie.

Aan de hand van het structuurschema hieronder kan je nagaan in welke modules je kan instappen zonder voorkennis.

Alle modules zonder pijl aan de rechterkant zijn instapvrij.

Zie je aan de rechterkant van een module een pijl? Dan moet je eerst de module links ervan volgen.