OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Mecanicien Bromfietsen en Motorfietsen 2

Je leert in het kader van een periodiek onderhoud herstellingen en vervangingen uitvoeren aan bromfietsen en motorfietsen volgens de voorschriften van de constructeur. We hebben daarnaast aandacht voor de administratieve afhandeling en hoe je verslag uitbrengt aan een verantwoordelijke, collega’s en klanten. Je leert ook je werkplek en gereedschappen opruimen en onderhouden en het afval correct sorteren.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Mecanicien Bromfietsen en Motorfietsen 2 waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 180
Gedeeltelijke vrijstelling: € 36
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Verplicht lesmateriaal: € 73

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.

Structuurschema Mecanicien Bromfietsen en Motorfietsen