OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Met iPad en iPhone op reis 1 (ICT en administratie: E-Services)

In de eerste module van Met iPad en iPhone op reis zorg je voor een veilige backup van je vakantiefoto’s. Dat kan in de iCloud, een andere online opslagplaats of rechtstreeks op een usb-stick.

Je leert handige apps gebruiken om je weg te zoeken, om te wandelen of om te fietsen. Daarnaast maak je kennis met enkele kleinere apps die ook handig zijn op reis. Je leert de rekening delen, een hotel boeken, uitstapjes plannen, een kaartje versturen naar de thuisblijvers, tv kijken …

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Met iPad en iPhone op reis 1 (E-Services) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0 

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 8

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.


 

Voorkennis

Om in te stappen in Met iPad en iPhone op reis 1 (E-Services) heb je een certificaat van Start to ICT nodig.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.