OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Metaal-lassen basis

In de basismodule Metaal-lassen leer je je eigen werkzaamheden plannen, een analyse van de nodige werkzaamheden maken en de haalbaarheid van een werk inschatten. Je past de principes van basisveiligheid toe, kan gereedschappen onderhouden en kleine herstellingen uitvoeren (inoliën, slijpen …). Je leert de juiste machine kiezen in functie van het uit te voeren werk. Je leert zagen, ontbramen, vijlen, plooien en rechten. Op de voorbereide materialen gebruik je de basistechnieken van het lassen via diverse procedés (MIG, TIG …).

Benodigdheden:
Naast laskledij moeten de cursisten zelf een laskap en lashandschoenen voorzien.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Metaal-lassen basis waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 60
Gedeeltelijke vrijstelling: € 12
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Verplicht lesmateriaal: € 43

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.
We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag

 

Voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.