OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Micropython voor microcontrollers 1 (Start to program)

MicroPython is ‘the new kid on the block’ voor het programmeren van microcontrollers. Het is in zijn korte bestaan uitgegroeid tot een zeer geliefde, populaire en volwaardige tool om microcontrollers mee te programmeren.

Wij geven in de cursus de voorkeur aan de ESP32. De ESP32-module kan je beschouwen als de geavanceerde tegenhanger van Arduino. Geavanceerd omdat de module standaard wifi, bluetooth, analoog-digitaal convertors en andere technologieën ondersteunt.
Door het beperkte geheugen van de microcontroller hebben we namelijk nood aan een compacte vorm van Python, namelijk MicroPython.

Aan de hand van praktische projecten leer je met MicroPython de GPIO-poorten sturen en uitlezen, van one-wire-technologie gebruik maken om sensoren uit te lezen, maar ook I2C en SPI in applicaties gebruiken of een analoog signaal omzetten in een digitaal met behulp van de standaard ingebouwde analoog-digitaal convertors.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Micropython voor microcontrollers 1 waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 3

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Micropython voor microcontrollers 1 (Start to program) heb je een deelcertificaat van de modules Aan de slag met ICT en E-communicatie, internet en online diensten nodig.

Als je slaagt voor een vrijstellingsproef, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.