OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Naaien@home (basis naaien)

Werk je in een ploegensysteem of vind je het moeilijk om wekelijks naar de les te komen? Dan is Naaien@home een goede keuze.

Je volgt de ene helft van de lessen op school en de andere helft van de lessen thuis via internet. Deze cursus richt zich op starters en mensen met enige naaievaring. We starten met een schoudertas om de naaimachine te leren kennen en maken nadien een pyjama, een eenvoudig rokje en om af te sluiten een bloesje of jurkje.

Je beschikt over een eigen naaimachine.


Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Naaien@home (Basis naaien) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 180
Gedeeltelijke vrijstelling: € 36
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Verplicht lesmateriaal: € 7

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig. 
Je hoeft geen vrijstellingsproef af te leggen.

Is Nederlands niet je moedertaal en kan je niet naaien, dan heb je best een deelcertificaat 2.2 Nederlands behaald om te kunnen starten in een naaicursus. Kan je al wat naaien, dan kan je aan de opleiding Naaien beginnen met een deelcertificaat 1.2 Nederlands.

Aan de hand van het structuurschema hieronder kan je nagaan in welke modules je kan instappen zonder voorkennis. Alle modules zonder pijl aan de rechterkant zijn instapvrij. Zie je aan de rechterkant van een module een pijl? Dan moet je eerst de module links ervan volgen.