OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Nagerechten

Hoe kan je een maaltijd beter afsluiten dan met een heerlijk dessert? Of verras je graag vrienden en familie met een zelfgemaakte taart? Sinterklaaskoeken en kerstbuches in de winter, lekkere ijsjes in de zomer, de perfecte crème brûlée of een soepje van citrusvruchten. In deze module bereid je zowel klassieke als vernieuwende nagerechten, voor groot en klein. We starten met eenvoudige bereidingen zoals clafoutis, marsepein en koekjes en gaan geleidelijk over naar verrassende combinaties en warme nagerechten.

Per les bereiden we ongeveer meerdere nagerechten. Voorzie dus zeker enkele vershouddozen om de desserten mee te nemen naar huis.

Inschrijvingen

 

 

Prijs

 

Info

 

Voorkennis

 

Vrijstelling inschrijvingsgeld, opleidingscheques en Vlaams opleidingsverlof.

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Deze module kan betaald worden met opleidingscheques. Voor meer informatie betreffende opleidingscheques verwijzen we je naar de website van de VDAB

Voor deze module kan je vlaams opleidingsverlof aanvragen. Op de website van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende de opleidingen die in aanmerking komen voor vlaams opleidingsverlof.