OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

NT2 open module - Zakelijk Nederlands

Wil jij graag administratief sterker staan en Nederlands vlot kunnen gebruiken met klanten, patiënten en collega’s? Dan zijn de lessen Zakelijk Nederlands iets voor jou! In deze module ligt de nadruk op zowel mondelinge en schriftelijke communicatie, als non-verbale communicatie. Je leert mensen ontvangen, telefoneren, boodschappen aannemen en achterlaten. We bestuderen ook de verschillende soorten zakelijke brieven en e-mails met de bijhorende formuleringen.

Inschrijvingen


Kortrijk - Campus 3 Hofsteden
ma 13.00 - 15.00 20.09.21 07.02.22

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 24
Gedeeltelijke vrijstelling: € 12
Volledige vrijstelling: € 0


LESMATERIAAL
Syllabus Zakelijk Nederlands: € 3
Verplicht extra lesmateriaal: € 2

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in deze module heb je een deelcertificaat NT2 Threshold 2 mondeling + schriftelijk (2.2) nodig.

Heb je het nodige deelcertificaat niet? Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen. Alle testen worden op afspraak door het Agentschap Integratie en Inburgering afgenomen.