OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Office update (Content integreren)

Je gebruikt Microsoft Office al enige tijd maar je wil je basiskennis van dit pakket opfrissen? Aan de hand van oefeningen in Word, Excel en Powerpoint verbeter je je basisvaardigheden en verdiep je je in de kennis van dit pakket.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Office update (Content integreren) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 3

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Office update (Content integreren) heb je een certificaat van Start to ICT en een deelcertificaat van de module mod (Start to create) nodig.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.