OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Ondersteuning Nederlands bij de opleiding Tandartsassistent

In deze module helpt een leerkracht Nederlands je om moeilijke woorden uit de opleiding Tandartsassistent te begrijpen. Je bekijkt samen met de leerkracht de opdrachten en oefent de nieuwe woordenschat in.

Inschrijvingen

Je kan je niet via de website inschrijven. Kom hiervoor naar school.

Zijn de inschrijvingen voor deze cursus al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden? Vul het formulier via deze link in. We contacteren je zodra deze cursus opnieuw wordt gepland.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 24

Gedeeltelijke vrijstelling: € 12

Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Syllabus Ondersteuning Nederlands: € 3
Verplicht extra lesmateriaal: € 2

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij het verwerken van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in deze ondersteunende module bij de opleiding Tandartsassistent heb je een deelcertificaat van Nederlands Threshold 3 (2.3) en Threshold 4 (2.4) nodig.

Heb je de nodige deelcertificaten niet?

Aan de hand van een niveautest kan je worden vrijgesteld voor deze modules Nederlands.

Alle testen worden op afspraak door het Agentschap Integratie en Inburgering afgenomen.