OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Online agenda- en taakbeheer

Google Mail en Contacten worden gebruikt voor het versturen en beheren van e-mailberichten en het aanmaken van contacten.
Daarnaast bieden Google Agenda, Tasks en Keep de mogelijkheid om op een professionele manier agenda’s bij te houden, afspraken en vergaderingen in te plannen en takenlijsten op te stellen. Dit maakt het bijzonder interessant om te gebruiken binnen een professionele omgeving.

In functie van de interessesfeer van het publiek kan ook de link gemaakt worden naar Microsoft Outlook.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop om een overzicht van alle cursussen en alle lesmomenten te zien. Maak bovenaan gebruik van de filteropties om jouw voorkeuren zichtbaar te maken.

Inschrijvingen gesloten.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 60
Gedeeltelijke vrijstelling: € 12
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht extra lesmateriaal (regio Brugge): € 13

 

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in deze module is voorkennis nodig. Voor meer informatie betreffende de voorkennis neem je contact op met dirk.poppe@cvoscala.be.