OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Oosters koken

Open je kookpot en laat je bedwelmen door de exotische geuren die eruit opstijgen.

Verras je familie, vrienden en collega’s door wat je bij ons zal leren bereiden.

De keuken van het Verre Oosten is rijk en veelzijdig, met smaakpaletten die van zoet tot hartig gaan en van mild tot vurig. Aziatische gerechten zijn meestal verrassend eenvoudig thuis klaar te maken. Wij gaan in deze cursus ook op bezoek in een deel van het Midden-Oosten waarbij typische gerechten en producten, zoals rijst, gember, citroengras, kikkererwten … aan bod komen. Daarnaast bereiden we ook gerechten die Oosters geïnspireerd zijn, maar die meer aansluiten bij onze Westerse en/of Europese eetcultuur.


Inschrijvingen

 

 

Prijs

 

Info

 

Voorkennis

 

Vrijstelling inschrijvingsgeld, opleidingscheques en Vlaams opleidingsverlof.

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Per cursus wordt aangegeven of deze wel/niet in aanmerking komt voor opleidingscheques. Voor meer informatie betreffende opleidingscheques verwijzen we je naar de website van de VDAB

Per cursus wordt aangegeven of deze wel/niet in aanmerking komt voor vlaams opleidingsverlof. Op de website van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende de opleidingen die in aanmerking komen voor vlaams opleidingsverlof.