OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Opfrissing Lightroom en Photoshop

In de opfrissingscursus Lightroom en Photoshop worden alle aspecten van beide programma's nog eens herhaald. Daarnaast worden ook de nieuwe elementen en updates van beide programma's toegelicht en ingeoefend. In tegenstelling tot de Verwerking A en B module wordt in deze module veel meer aandacht besteed aan de ontwikkelings- en retouchemogelijkheden van beide programma's. Daarnaast wordt ook nog eens dieper ingegaan in het ordenen en naamgeven van je bestanden via Adobe Lightroom met het oog op een optimale workflow. 
Het gebruik van Adobe Lightroom en Photoshop vereist een licentie, en je moet geslaagd zijn voor de modules Verwerking A en Verwerking B.
In deze module wordt gebruik gemaakt van de software Adobe Creative Suite.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Opfrissing Lightroom en Photoshop waarvoor je je online kan inschrijven. 

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 120
Gedeeltelijke vrijstelling: € 24
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Digitaal cursusmateriaal: € 3 

Bij het online inschrijven wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.
We contacteren je bij het verwerken van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Cursisten van CVO Scala kunnen tegen een voordelig tarief een licentie van Adobe CC aanschaffen. 

Deze cursus bestaat uit 84% contactlessen en 16% afstandsonderwijs.
Dit houdt in dat er wekelijks één contactles is waar je nieuwe leerstof en technieken aangereikt krijgt. Thuis oefen je deze technieken verder in en krijg je via ons leerplatform individuele feedback van je leerkracht.

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Voor deze cursus heb je voorkennis nodig van de modules Verwerking A en Verwerking B.

Aan de hand van het structuurschema hieronder kan je nagaan in welke modules je kan instappen zonder voorkennis.

Alle modules zonder pijl aan de rechterkant zijn instapvrij.

Zie je aan de rechterkant van een module een pijl? Dan moet je eerst de module links ervan volgen.