OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Orde in iCloud en Mac - digitale erfenis (ICT en administratie: Bestanden offline en online organiseren en beheren)

Je iCloud en Mac staan al snel vol foto’s en andere data. Leer in deze module orde houden voor jezelf en je nabestaanden, en vind digitale rust. Je maakt ook kennis met het IZIMI platform, de gratis dienst van het Belgische notariaat.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Orde in iCloud en Mac - digitale erfenis (Bestanden offline en online organiseren en beheren) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0 

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 8

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.


 

Voorkennis

Om in te stappen in Orde in iCloud en Mac - digitale erfenis (Bestanden offline en online organiseren en beheren) heb je een certificaat van Start to ICT nodig.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.