OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Patchwork en borduren

Fijn handwerk realiseer je in de cursus Patchwork en borduren. Je leert borduurtechnieken zoals de palestrinasteek en hardanger gebruiken in hedendaagse werkstukken, zoals tafellinnen, servetten en kussens. Je maakt iets persoonlijks, iets blijvends dat je met veel zorg zal behandelen.

 

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Patchwork en borduren waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 120
Gedeeltelijke vrijstelling: € 24
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Verplicht lesmateriaal: € 5

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig. 
Je hoeft geen vrijstellingsproef af te leggen.

Aan de hand van het structuurschema hieronder kan je nagaan in welke modules je kan instappen zonder voorkennis. Alle modules zonder pijl aan de rechterkant zijn instapvrij. Zie je aan de rechterkant van een module een pijl? Dan moet je eerst de module links ervan volgen.