OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Patroontekenen

Wie zelf patronen op maat wil leren tekenen, kan terecht in onze lessen patroontekenen, zowel voor beginners als voor gevorderden. We starten met de studie van de rok, gevolgd door verschillende modelstudies,en de pantalon, de studie van het grondcorsage met verschillende mouwen, kragen en zo meer. Hierna volgen modelstudies van vesten, kleedjes, mantels, tailleurs, ensembles, .. We leren pasfouten toepassen via het patroon (maatwerk). Patroontekenen is de ideale cursus om een goede basis te leggen voor al jouw modeprojecten.

Inschrijvingen

 

 

Prijs

 

Info

 

Voorkennis

 

Volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Opleidingscheques

Deze module kan niet betaald worden met opleidingscheques. Voor meer informatie betreffende opleidingscheques verwijzen we je naar de website van de VDAB

Educatief verlof

Voor deze module kan je geen educatief verlof aanvragen. Op de website Werk.be van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende de opleidingen die in aanmerking komen voor educatief verlof.