OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Patroontekenen basis - blouse en jurk

In deze basis module starten we met de studie van de blouse en de jurk. Vanuit je eigen maatpatronen leer je modelwijzigingen of lijnpatronen tekenen met betrekking tot werkstukken blouse en jurk, de studie van het grondcorsage met verschillende mouwen, kragen en zo meer. In de vervolgmodule volgen modelstudies van vesten, kleedjes, mantels, tailleurs, ensembles ... We leren pasfouten toepassen via het patroon (maatwerk). Patroontekenen is de ideale cursus om een goede basis te leggen voor al jouw modeprojecten.

Inschrijvingen

Zijn de inschrijvingen voor deze cursus al afgelopen of bieden we deze cursus momenteel niet aan? Ben je niet vrij op de momenten waarop de lessen plaatsvinden? Vul het formulier via deze link in. We contacteren je zodra deze cursus opnieuw wordt gepland.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 240
Gedeeltelijke vrijstelling: € 48
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Verplicht lesmateriaal: € 7

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig. 
Je hoeft geen vrijstellingsproef af te leggen.

Aan de hand van het structuurschema hieronder kan je nagaan in welke modules je kan instappen zonder voorkennis. Alle modules zonder pijl aan de rechterkant zijn instapvrij. Zie je aan de rechterkant van een module een pijl? Dan moet je eerst de module links ervan volgen.