OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Patroontekenen basis (rok en pantalon) Kortrijk

In deze basis module starten we met de studie van de rok en de pantalon. Vanuit je eigen maatpatronen leer de modelwijzigingen of lijnpatronen tekenen met betrekking tot werkstukken rok en pantalon. In de vervolgmodule volgen modelstudies van vesten, kleedjes, mantels, tailleurs, ensembles ... Patroontekenen is de ideale cursus om een goede basis te leggen voor al jouw modeprojecten

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Patroontekenen basis - rok en pantalon waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 180
Gedeeltelijke vrijstelling: € 36
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Verplicht lesmateriaal: € 7

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

oor deze cursus heb je geen voorkennis nodig. 
Je hoeft geen vrijstellingsproef af te leggen.

Aan de hand van het structuurschema hieronder kan je nagaan in welke modules je kan instappen zonder voorkennis. Alle modules zonder pijl aan de rechterkant zijn instapvrij. Zie je aan de rechterkant van een module een pijl? Dan moet je eerst de module links ervan volgen.

De drie modules patroontekenen kan je vinden aan de rechterkant van het schema in het blauwe kader.