OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Patroontekenen gevorderden - modelwijzigingen ensemble

In de vervolgmodule wordt de studie van het grondcorsage uitgewerkt met verschillende mouwen, kragen, zakken ... Hierna volgen modelstudies van vesten, kleedjes, tailleurs, ensembles ... Hoe meer je de kennis van het patroontekenen in de vingers hebt, hoe meer ideeën en mogelijkheden er zijn om te variëren met modellen.

 

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Patroontekenen gevorderden - Modelwijzigingen ensemble waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 180
Gedeeltelijke vrijstelling: € 36
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Verplicht lesmateriaal: € 7

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Voor deze cursus heb je voorkennis nodig van patroontekenen basis.
Je hoeft geen vrijstellingsproef af te leggen.

Aan de hand van het structuurschema hieronder kan je nagaan in welke modules je kan instappen zonder voorkennis. Alle modules zonder pijl aan de rechterkant zijn instapvrij. Zie je aan de rechterkant van een module een pijl? Dan moet je eerst de module links ervan volgen.

De drie modules patroontekenen kan je vinden aan de rechterkant van het schema in het blauwe kader.