OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

PHP/MySQL 2 (Databankbeheer)

Na dit tweede deel kan je een complexe webapplicatie met PHP zelfstandig bouwen. Je kan vlot overweg met het concept van objectgeoriënteerd programmeren waarmee je code gemakkelijker opnieuw gebruikt kan worden in andere projecten. Je kan complexe queries bouwen voor het bevragen van databases en de bekomen gegevens op de gepaste manier op een webpagina weergeven.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • een webapplicatie-object georiënteerd ontwikkelen zodat je code opnieuw in andere projecten geïmplementeerd kan worden;
  • complexe queries bouwen voor het bekomen van de gewenste gegevens uit de database;
  • uitgebreid Asynchrone JavaScript gebruiken;
  • gegevens in grafieken weergeven;
  • dynamisch Excel- en CSV-bestanden genereren, downloaden en uploaden;
  • dynamische pdf-documenten genereren (bijvoorbeeld voor een factuur of een bevestiging van een reservatie van een vakantiehuis);
  • gebruikers laten registreren, gebruikers beheren, webpagina’s afschermen achter een login, rechten toekennen aan gebruikers die vervolgens mee de inhoud kunnen beheren;
  • een eigen project plannen;
  • je project uitwerken en structureren;
  • je project realiseren.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten PHP/MySQL 2 waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 3

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof. 

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in PHP/MySQL 2 (Databankbeheer) heb je een deelcertificaat van de modules Aan de slag met ICT en E-communicatie, internet en online diensten nodig. We raden je ook aan om eerst het deelcertificaat van de module PHP/MySQL 1 (Start to program) te behalen.

Als je slaagt voor een vrijstellingsproef, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.