OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Portfolio

Heb je alle themamodules gevolgd? Dan ben je klaar voor je portfolio. Deze module vormt het kroonstuk van de opleiding Fotografie.
De nadruk ligt hier op je fotografische ontplooiing, zowel technisch als inhoudelijk. Je kennis en vaardigheden culmineren in een totaalconcept, uitgedrukt in je persoonlijke, fotografische beeldtaal.
Je kiest het thema dat je het meest boeit en gaat daar zelfstandig mee aan de slag. Met behulp van je lesgever en je medecursisten creëer je een persoonlijk werk dat je op het einde van deze module voorstelt aan het grote publiek op een tentoonstelling.


Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Portfolio waarvoor je je online kan inschrijven. 

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 120
Gedeeltelijke vrijstelling: € 24
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Digitaal cursusmateriaal: € 3

Bij het online inschrijven wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.
We contacteren je bij het verwerken van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Deze module wordt aangeboden via gecombineerd onderwijs: je werkt een aantal uren zelfstandig thuis waarbij je kunt rekenen op de feedback van de leerkracht via het online leerplatform. Op andere momenten kom je naar de les.

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Portfolio heb je een deelcertificaat van de modules Mens, Materie, Ruimte en Actie nodig.
Van deze modules kan er geen vrijstellingsproef worden afgelegd.

Het is aan te raden om ook eerst de module Verwerking B te volgen.

Aan de hand van het structuurschema hieronder kan je nagaan in welke modules je kan instappen zonder voorkennis.

Alle modules zonder pijl aan de rechterkant zijn instapvrij.

Zie je aan de rechterkant van een module een pijl? Dan moet je eerst de module links ervan volgen.