OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Portfolio Masterclass

Deze masterclass richt zich specifiek naar de cursisten die de module portfolio en daarmee de opleiding fotograaf reeds hebben voltooid. Wij dagen jullie uit te werken rond een 5-tal boeiende en diepgravende thema’s die je volledig zelf, naar eigen inzicht en op eigen tempo, invult. De module wordt gespreid over een volledig schooljaar met af en toe tussentijdse toonmomenten. Op de andere lesmomenten kan je langskomen in het open atelier voor individuele begeleiding.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Portfolio masterclass waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 120
Gedeeltelijke vrijstelling: € 24
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Digitaal cursusmateriaal: € 3

Bij het online inschrijven wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.
We contacteren je bij het verwerken van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Deze module wordt aangeboden via gecombineerd onderwijs: je werkt een aantal uren zelfstandig thuis waarbij je kunt rekenen op de feedback van de leerkracht via het online leerplatform. Op andere momenten kom je naar de les.

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Portfolio Masterclass heb je een deelcertificaat van Portfolio nodig.
Van deze module kan er geen vrijstellingsproef worden afgelegd.

Aan de hand van het structuurschema hieronder kan je nagaan in welke modules je kan instappen zonder voorkennis.

Alle modules zonder pijl aan de rechterkant zijn instapvrij.

Zie je aan de rechterkant van een module een pijl? Dan moet je eerst de module links ervan volgen.