OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Powerpoint 2019 deel 1 (Content presenteren)

Wereldwijd is Microsoft PowerPoint het meest gebruikte professionele presentatieprogramma. Wil je een presentatie geven op je werk of wil je thuis reisfoto’s op een geanimeerde wijze aan vrienden tonen? Dan is deze module ideaal voor jou. Je leert alle basisfuncties van PowerPoint efficiënt gebruiken. Ook Thema’s, Modellen, Afbeeldingen, Vormen, WordArt, SmartArt, Tabellen, Grafieken, Audio en Video komen aan bod.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Powerpoint 2019 deel 1 (Content presenteren) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 8

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Powerpoint 2019 deel 1 (Content presenteren) heb je een certificaat van Start to ICT nodig.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.