OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

PowerPoint 2019 deel 2 (Samen content ontwikkelen)

In deze module komen heel wat geavanceerdere functies van PowerPoint aan bod om zo tot fantastische presentaties te komen.
Je werkt met diaovergangen en animaties om tot zeer aantrekkelijke presentaties te komen. Bovendien kom je te weten hoe je eigen thema’s, modellen en sjablonen ontwikkelt en hoe je interactieve presentaties maakt. Tenslotte leer je aangepaste voorstellingen maken, gesproken tekst aan je presentatie toevoegen en een presentatie omzetten naar een video.

We eindigen deze module met enkele workshops. Op deze manier krijg je nog meer ervaring en leer je oogverblindende presentaties maken.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten PowerPoint 2019 deel 2 (Samen content ontwikkelen) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 8

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Powerpoint 2019 deel 1 (Content presenteren) heb je een certificaat van Start to ICT nodig. We raden je ook aan om eerst het deelcertificaat van de module Powerpoint 2019 deel 1 (Content presenteren) te behalen.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.