OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Project CO/NT

In de module Project werk je een zelfgekozen onderwerp uit. Het eindresultaat is een werkende opstelling.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Project waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Verplicht lesmateriaal: € 3

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Project CO/NT is geen voorkennis vereist. We raden je wel aan om eerst het deelcertificaat van de modules Hardware deel 1: Computer- en assemblagetechnieken, Hardware deel 2: Randapparatuur, Hardware deel 3: Onderhoudstechnieken, Netwerktechnologie 1 (Basis Netwerken), Netwerktechnologie 2 (Netwerktechnologie), Netwerktechnologie 3 (Draadloze netwerken M ME G 338), Netwerktechnologie 4 (Beveiliging), Systeembeheer 1 (Computerbesturingssysteem 1) en Systeembeheer 2 (Computerbesturingssysteem 2) te behalen.