OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Project Lightroom practicum (Creatief project)

De module Project Lightroom practicum is een fotografiepracticum voor de gevorderden die de modules Werken met Lightroom practicum 1 tot en met 6 hebben gevolgd.

Deze module richt zich tot fotografen die reeds goed zelfstandig kunnen werken en hun beelden thuis afwerken in Lightroom.

De afgewerkte beelden en ontwikkelingen in Lightroom worden kritisch geëvalueerd in groepsverband.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Project Lightroom practicum (Creatief project) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 3

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Project Lightroom practicum (Creatief project) heb je een certificaat van Start to ICT en de deelcertificaten van de modules Werken met Lightroom 1 (Start to create), Werken met Lightroom practicum 1 (Creatief met afbeeldingen: eenvoudige bewerkingen), Werken met Lightroom practicum 2 (Creatief met afbeeldingen: complexe bewerkingen), Werken met Lightroom practicum 3 (Creatief met beeld en geluid: eenvoudige producties), Werken met Lightroom practicum 4 (Creatief met beeld en geluid: complexe producties), Werken met Lightroom practicum 5 (Eenvoudige 3D-ontwerpen) en Werken met Lightroom Practicum 6 (Complexe 3D-ontwerpen) nodig.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.