OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Raspberry Pi programmeren met Python 1 (Start to program)

Het succesverhaal van Raspberry Pi blijft duren. In tegenstelling tot een microcontroller zoals Arduino, is Raspberry Pi een volwaardige compacte computer, nauwelijks groter dan een credit card, veelzijdig, energiezuinig en goedkoop, ideaal om ‘Internet of Things’ (IoT) projecten mee te realiseren.

Op de Raspberry Pi draait een volwaardig besturingssysteem, vaak op Linux gebaseerd. In de cursus maken wij gebruik van Raspbian.

Om allerhande eigen projecten te realiseren moet je uiteraard Raspberry Pi kunnen programmeren. In deze cursus maak je gebruik van de populaire,veelzijdige en krachtige programmeertaal Python, aangevuld met webtechnologie. Terwijl je met Python leert programmeren, leer je aan de hand van verschillende praktische projecten de poorten van de Raspberry Pi sturen en uitlezen. Je maakt kennis met de eerste elektronische componenten.

Aan de hand van aanvullende opdrachten leer je een bestaand project uitbreiden naar de vereiste functionaliteit.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Raspberry Pi programmeren met Python 1 waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 3

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in PHP/MySQL 1 (Start to program) heb je een deelcertificaat van de modules Aan de slag met ICT en E-communicatie, internet en online diensten nodig.

Als je slaagt voor een vrijstellingsproef, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.