OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Realisaties kinder- en tienerkleding gevorderden

In module Realisaties kinder- en tienerkleding gaan we dieper in op de kennis en vaardigheden van complexe modellen. Je oefent realisatietechnieken door middel van vooroefeningen of detailstudies. Er wordt veel aandacht besteed aan het zelfstandig werken en kwalitatieve vakkennis.

 

 

Inschrijvingen

Voor deze cursus kan je je momenteel niet online inschrijven. Deze cursus wordt enkel georganiseerd in Brugge. 

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 180
Gedeeltelijke vrijstelling: € 36
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Verplicht lesmateriaal: € 7

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Kinder- en tienerkleding gevorderden heb je een deelcertificaat van Realisaties kinder- en tienerkleding nodig.
Heb je geen deelcertificaat Realisaties kinder- en tienerkleding ?
Aan de hand van een niveautest kan je worden vrijgesteld van Realisaties kinder- en tienerkleding.

Registreer je via deze link voor de niveautest.

Is Nederlands niet je moedertaal en kan je niet naaien, dan heb je best een deelcertificaat 2.2 Nederlands behaald om te kunnen starten in een naaicursus. Kan je al wat naaien, dan kan je aan de opleiding Naaien beginnen met een deelcertificaat 1.2 Nederlands.

Aan de hand van het structuurschema hieronder kan je nagaan in welke modules je kan instappen zonder voorkennis. Alle modules zonder pijl aan de rechterkant zijn instapvrij. Zie je aan de rechterkant van een module een pijl? Dan moet je eerst de module links ervan volgen.