OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Reclame maken op het internet - sociale media voor bedrijven en organisaties 1 (Publiceren en communiceren op sociale media)

Wil je van start gaan met sociale media voor jouw bedrijf, organisatie of vereniging? Dan is de module Sociale media voor zelfstandigen en bedrijven iets voor jou.

Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en andere sociale media hebben elk jaar meer gebruikers. Het zijn tegenwoordig de perfecte marketing- en communicatiekanalen. Ze kunnen de zichtbaarheid en het bereik van je organisatie of bedrijf namelijk enorm vergroten: meer naambekendheid, goedkoop adverteren, meer bezoekers op je website, een verbeterde klantenservice ... Dit zijn maar enkele troeven. 

In deze module zet je de sociale media voor je bedrijf op en leer je: 

  • een zakelijke pagina aanmaken en beheren op Facebook;
  • een bericht posten op Facebook;
  • als bedrijf aan de slag gaan met Messenger;
  • een advertentie plaatsen op Facebook;
  • statistieken analyseren op Facebook;
  • campagnes maken en beheren met Facebook-advertentiebeheer;
  • een Instagram Business-account aanmaken en beheren;
  • een bericht posten op Instagram;
  • een advertentie plaatsen op Instagram;
  • statistieken analyseren op Instagram;

Je krijgt bovendien een inleiding op Twitter en Pinterest voor organisaties.

In deze module heb je ruim de tijd om de sociale media voor jouw organisatie op te bouwen en krijg je ondersteuning bij tal van vragen en problemen.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Reclame maken op het internet - sociale media voor bedrijven en organisaties 1 (Publiceren en communiceren op sociale media) waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD

Standaard: € 90
Gedeeltelijke vrijstelling: € 18
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 18

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Reclame maken op het internet - sociale media voor bedrijven en organisaties 1 (Publiceren en communiceren op sociale media) heb je een certificaat van Start to ICT nodig.

Als je slaagt voor een niveautest, kan je hiervoor een vrijstelling krijgen.