OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Restaurant modules

In de restaurantmodules bereiden we je voor op het echte leven in de keuken.  Je leert omgaan met de aangename drukte van een restaurant en verwerkt ingrediënten tot heerlijke gerechten. Daarnaast leer je serveertechnieken en zaalbereidingen in een uiterst aangenaam kader met gastronomische producten van de beste kwaliteit. 

Mis je nog een module om je certificaat te behalen? Dan kan je je hier ook voor inschrijven.

Dit is een uiterst boeiende module die je echt laat proeven hoe de horeca in elkaar zit.

Inschrijvingen

Je kan je niet via de website inschrijven. We helpen je graag op een van onze secretariaten of telefonisch.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 240
Gedeeltelijke vrijstelling: € 48
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL

Verplicht lesmateriaal: € 180

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Restaurantmodules heb je een deelcertificaat van alle modules Hulpkok en Visgerechten en Vleesgerechten uit de opleiding Kok nodig.