OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Sanitair installateur 1

Sanitair installateur 1 omvat de modules Water- en afvoerleidingen
en Gastoestellen.

Water- en afvoerleidingen

Je leert buizen voor waterleidingen in verzinkt staal, gietijzer, koper, PVC, PE en meerlagenbuizen bewerken. Je past de gebruikelijke verbindingen, zoals lassen, zachtsolderen, hardsolderen, klemmen, persen, lijmen en schroefdraad, toe. Je leert deze leidingen ook bevestigen op wanden, vloeren en plafonds.

Gastoestellen

Je leert buizen voor petroleumgas- en aardgasleidingen buigen en verbinden. Hierbij houd je rekening met de geldende reglementeringen voor binneninstallaties, zowel voor de verbindingen als voor de plaatsingswijze. Je leert ook gastoestellen op de gasleidingen plaatsen en aansluiten, deze leidingen bewerken en van luchttoevoeropeningen voorzien.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Sanitair installateur 1 waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 210
Gedeeltelijke vrijstelling: € 42
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Verplicht lesmateriaal: € 73

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.

Structuurschema Sanitair installateur