OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Sanitair installateur 2

Sanitair installateur 2 omvat de modules Basis installaties en Aansluiten sanitaire toestellen.

Basis installaties

Je leert de basisvaardigheden om stalen en koperen buizen voor de aanvoer van vloeistoffen en gassen te bewerken. Dit houdt in: buizen op maat brengen, eenvoudige buig- en soldeerbewerkingen uitvoeren en verbindingen van stalen buizen met schroefdraad uitvoeren. Je leert ook de basisvaardigheden om buizen uit koper, PVC en PE voor de afvoer van wit (regenwater), grijs (huishoudwater) en zwart water (fecaliën) te bewerken.

Aansluiten sanitaire toestellen

Je leert sanitaire toestellen op water- en afvoerleidingen plaatsen en aansluiten. Daarnaast leer je eenvoudig kraanwerk en spoelinrichtingen plaatsen en onderhouden.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Sanitair installateur 2 waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 180
Gedeeltelijke vrijstelling: € 36
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Verplicht lesmateriaal: € 73

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Voor deze cursus heb je geen voorkennis nodig.

Structuurschema Sanitair installateur