OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Sanitair installateur 5

Sanitair installateur 5 omvat de modules Sanitaire installaties, Specifieke sanitaire installaties en Waterbehandeling en pompen.

Sanitaire installaties

Je leert sanitaire installaties en warmwatertoestellen op gas/elektriciteit dimensioneren, regelen, installeren, onderhouden en herstellen. Je leert ook sanitaire installaties controleren en aanpassen en de plaats van de toestellen bepalen.

Specifieke sanitaire installaties

Je leert leidingen installeren, onderhouden en herstellen voor specifieke installaties, zoals natte en droge brandleidingen, zwembaden, warmwatersystemen op alternatieve energie, kleinschalige waterzuiveringsinstallaties en technische en medische gassen.

Waterbehandeling en pompen

Je leert pompen installeren, onderhouden en elektrisch aansluiten voor het gebruik van regen- en grondwater, voor drukverhoging en voor afvalwater.Daarnaast leer je waterbehandelingstoestellen voor drinkwater installeren en onderhouden en afvalwater behandelen.

Inschrijvingen

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van alle lesmomenten Sanitair installateur 5 waarvoor je je online kan inschrijven.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 180
Gedeeltelijke vrijstelling: € 36
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Verplicht lesmateriaal: € 73

Bij je online inschrijving wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.

We contacteren je bij de verwerking van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof.

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in Sanitair installateur 5  heb je een deelcertificaat van de modules Water-en afvoerleidingen, Basis installaties, Gastoestellen en Aansluiting sanitaire toestellen nodig.

Structuurschema Sanitair installateur