OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Sluitingen

In deze module maken we kennis met meerdere sluitingen waarvan we er enkele gaan realiseren, zoals het ‘kapittelslot’, het ‘haakslotje’ en een eigen ontworpen designslot. We maken ook een scharnierarmband met bijhorend scharnierslot en enkele veiligheidssloten, zoals het kettingslotje en het gekende ‘achtje’. Daarnaast maken we kennis met soorten gietprocédés, zoals de Delftse gietmethode en het verloren-was- procédé, waarbij we er zelf ook enkele zullen toepassen, zoals het gieten in ossa-sepia, het afmouleren met koudrubber en decoratief gieten in blik.

Inschrijvingen

Deze cursus wordt momenteel niet aangeboden.

Wens je deze cursus op een later tijdstip te volgen? Laat het ons weten via deze link zodat wij je op de hoogte kunnen brengen van zodra deze cursus opnieuw wordt ingericht.

Bekijk het aanbod en schrijf je in.

 

 

Prijs

INSCHRIJVINGSGELD
Standaard: € 120
Gedeeltelijke vrijstelling: € 24
Volledige vrijstelling: € 0

LESMATERIAAL
Cursusmateriaal + verbruiksgoederen: € 40 (verplichte kost)

Bij het online inschrijven wordt er geen rekening gehouden met eventuele verminderingen op het inschrijvingsgeld en betaal je automatisch het volledige bedrag. Heb je recht op een vermindering? Noteer dit in een opmerking bij het afronden van je inschrijving.
We contacteren je bij het verwerken van je inschrijving en zorgen zo snel mogelijk voor een gedeeltelijke terugbetaling.

 

Info

Denk je dat je in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld? Wil je weten of deze module in aanmerking komt voor VOV (Vlaams opleidingsverlof) of opleidingscheques? Surf dan naar deze website van de overheid: onderwijs.vlaanderen.be/nl/kosten-financiering-en-betaald-educatief-verlof

Bij twijfel helpen onze administratief medewerkers je graag.

 

Voorkennis

Om in te stappen in de module Sluitingen heb je een deelcertificaat van de modules Basistechnieken goudsmeden, Solderen goudsmeden, Zettingen en Vervormen nodig.


Heb je geen deelcertificaat van de modules Basistechnieken goudsmeden, Solderen goudsmeden, Zettingen en Vervormen?
Aan de hand van een niveautest kan je worden vrijgesteld van deze modules. Registreer je via deze link voor de niveautest.

Aan de hand van het structuurschema hieronder kan je nagaan in welke modules je kan instappen zonder voorkennis.

Alle modules zonder pijl aan de rechterkant zijn instapvrij.

Zie je aan de rechterkant van een module een pijl? Dan moet je eerst de module links ervan volgen.