OPLEIDINGEN


ALGEMEEN

Sluitingen

In deze module maken we kennis met meerdere sluitingen waarvan we er enkele gaan realiseren zoals het ‘kapittelslot’, het ‘haakslotje’ en een eigen ontworpen designslot. We maken ook een scharnierarmband met bijhorend scharnierslot en enkele veiligheidssloten zoals het kettingslotje en het gekende ‘achtje’. Daarnaast maken we kennis met soorten gietprocédés zoals de Delftse gietmethode en het verloren-was- procédé, waarbij we er zelf ook enkele zullen toepassen zoals het gieten in ossa-sepia, het afmouleren met koudrubber en decoratief gieten in blik.

Inschrijvingen

 

 

Prijs

 

Info

 

Voorkennis

 

Artikels die je kunnen interesseren

Bezoek Diamantmuseum

De cursisten Goudsmid van leerkracht Annelies Weinberger hebben het Diamantmuseum van Brugge bezocht. 

Jewelry Award

Op de prijsuitreiking van de scholenwedstrijd 'Jewelry Award' 

Vrijstelling inschrijvingsgeld, opleidingscheques en Vlaams opleidingsverlof.

Kom je in aanmerking voor een volledige of gedeeltelijke vrijstelling van betaling van het inschrijvingsgeld? Kijk dit even na op de website van de Vlaamse Overheid.

Deze module kan betaald worden met opleidingscheques. Voor meer informatie betreffende opleidingscheques verwijzen we je naar de website van de VDAB

Voor deze module kan je vlaams opleidingsverlof aanvragen. Op de website van de Vlaamse overheid vind je alle informatie betreffende de opleidingen die in aanmerking komen voor vlaams opleidingsverlof.